Skogen, blåbärsbröd och dansuppvisning

Vi har haft en helt underbar onsdag...

Med ryggsäckar och matsäck promenerade vi ner till Grimsta skogen. Under våra friluftsdagar förra terminen hittade vi ett bra ställe att vara på, precis ovanför Råcksta träsk, så dit gick vi igen. Efter att ha lyckats baxa upp vagn och allt uppför den slingriga branta stigen var väldigt sugna på våra matsäckar som gick åt med en väldig fart...

 

Att hitta på aktiviteter i skogen är lätt.. Ett omkullvält träd blir en häst, en hittad julgranskula blir en skatt och en koja och grillplats måste nog vara Skogsmulles hem.. Vi hade kunnat stanna i skogen hela dagen, men tyvärr hade vi ingen lunch med oss så efter några timmar var vi tvugna att gå hem. Nästa vecka planerar vi att stanna hela dagen. 

 

Väl hemma stod det pizza på menyn som vi hjälptes åt att laga.. I skogen plockade vi massa blåbär som vi tog hem och bakade blåbärsbröd med - smarrigt!

 

Som det inte var nog blev jag också inbjuden till en fanstastisk dansuppvisning i lekrummet.. Ska försöka lägga ut filmen på sidan så ni får se....

 

En fantastisk dag helt enkelt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-