En härlig heldag i skogen

Med ryggsäckar och triangaköket packat gav vi oss iväg mot skogen. Alla (utom lilla E såklart) är jätteduktiga på att gå och bära sin egen ryggsäck, och när vi kommer fram smakar ju matsäcken så mycket godare när man "slitit" lite för den.

 

Vi hittade en liten groda i skogen som vi studerad noga med lupp och förstoringsglas. Sen läste vi om grodor och paddor i vår "Bok om djur" och lärde oss att det finns en jättestor groda i Afrika som kan äta fåglar och råttor.. Som tur är var vår groda liten.

 

Vi värmde gulaschsoppa på vårt nya triangakök, det är mysigt att äta lunch i skogen. Alla var jätteglada över att få stanna länge, för det finns ju så mycket roligt att hitta på. Vi har byggt kojor, letat efter djur, gått balansgång, lekt kull, ätit matsäck, plockat blåbär, gjort kottdjur, sjungit och en massa annat skoj.Det är trötta ben som sen ska gå hemåt... Men ingen klagar på att det är jobbigt utan tvärtom.. När vi kommer hem och jag tror att alla är helt slut säger stora E: Det här var härligt. Kan vi gå till skogen i morgon med?

Då vet jag att det inte bara är jag som haft en härlig dag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-