Skogsbesök, parklek och fredagsmys.

Denna vecka har varit riktigt rolig och fylld med härligheter! Vi har varit både i helgrupp men också uppdelade i våra två grupper "Igelkottarna" och "Ekorrarna". I tisdags var igelkottarna ute medan ekorrarna var inne. På torsdagen körde vi tvärtom och då var igelkottarna inne och hade bl.a. målarverkstad och sång/danssamling medan ekorrarna besökte både Ådalen och Vällinby centrum.

 

I onsdags var vi ute i skogen och hade det riktigt trevligt och det ser så mysigt ut när alla barn sitter och mumsar på sin medhavda matsäck :) Idag är det fredag och vi har haft utevistelse på förmiddagen och nu efter lunch är vi inne en stund. Till mellanmål blir det kanske lite fredagsmys här hos oss, vi har fortfarande mycket äpplen att ta tillvara på så kanske gör vi något av dem :)

 

Vi önskar alla en riktigt skön helg och ni som är hemma sjuka får krya på er till nästa vecka!

 

 

Trevlig helg!

/Elin och Johanna

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-