Äntligen fredag!

Äntligen fredag! 

Idag var det inte fullt så kallt som igår, "bara" -13. Så i förmiddags gick vi iväg med de lite större barnen bort till återvinningsstationen och de "gröna holkarna" för att slänga lite skräp!  Det var tungt att bära de olika kassarna och kartongerna ända bort dit så vi fick hjälpas åt allesammans! Vi pratade om vad som händer med skräpet efter vi slängt ner det i de gröna holkarna, att det görs till nya saker och att detta kallas för att återvinna. Vi kom underfunn med att detta var väldigt bra för vår miljö och alla vi som bor på vår jord. 

 

Under tiden var några barn kvar i huset och gjorde hand och fot avtryck i fingerfärg,kladdigt och härligt! 

 

Vi skänker en tanke till ett av våra barn som spenderat veckan på kanarieöarna! Hur härligt låter inte det i denna kyla? Vi hoppas att hon och hela hennes familj har haft det bra i värmen och vi ser framemot att få höra allt om det i nästa vecka! 

 

Ni får ha en trevlig helg med massa mys och bus så ses vi igen pigga och glada på måndag! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-