Fredagsmys!

Oså har det blivit fredag igen! Med ett härligt väder också så gick vi till Ådalen! Där åkte vi på "iskarusellen", klättrade, gungade och åkte kana på isen! Att gå ute på all is som har blivit över gräsmattan där var himla kul, och några fick också testa hur pass vattentäta sina kläder och skor var när isen gick sönder under dom, det flesta overaller fick rätt bra betyg!  

 

Till lunch var det, äntligen, tacos! Detta har nog de flesta längtat efter hela veckan så kul att det äntligen blev fredag då! Nu under eftermiddagen ska vi baka chokladbollar, mums! 

 

Under helgen så åker allas våran L till Usa! Han ska vara borta väldigt länge och vi här hemma är väldigt avundsjuka! Vi tänkte först packa ner oss i hans resväska men där så fick det tydligen bara plats med alla bilar och leksaker, och lite kläder också, synd! Men vi önskar er en trevlig resa och när du kommer tillbaka sen vill vi höra allt om hur kul du har haft det! 

 

Till er som stannar kvar här i sverige så önskar vi en trevlig helg så har förhoppningsvis våra sjuklingar kommit tillbaka då! Kan passa på att påminna att på onsdag nästa vecka är det skridskoåkning som gäller för de som vill! Ha det bra nu så tar vi nya tag på måndag igen! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-