Veckan i korthet

Fredag igen! Denna vecka har gått riktigt fort! De senaste dagarna har vi varit ute och njutit av snön som kom i slutet av veckan.  Igår byggde vi ett snöpalats/snövulkan ute på vår baksida, superfin blev den! I förmiddags idag var vi borta vid pulkabacken och åkte pulka och snowracer! Vi hade också med oss lite varm choklad och smörgåsar som vi mumsade på, mys! 

 

I onsdags var ju de flesta av barnen och åkte skridskor! Alla var jättedultiga trots att det är väldgt svårt att åka skridskor! Under tiden var det två tappra småttingar som fick stanna kvar i huset. Vi bakade med trolldeg och hade vattenlek, superkul! 

 

Idag på samlingen pratade vi om olika djur som finns runt om i världen, alla barnen fick varsina djur och så fick de gissa vad det var för djur och om de bodde på land eller i vatten. Vi sjöng också sånger med djurtema idag, allt från isbjörnar till sniglar och maskar. 

 

Under veckan har vi haft besök av en tjej som heter Anna. Hon gick hos Johanna tidigare men har nu flyttat till ryssland. För några var det är roligt återseende och för andra var det kul att lära känna en ny kompis! 

 

Kan passa på att tillägga att våra fyraåringar är för tillfället väldigt intresserade av bokstäver och att skriva och läsa. De sitter ofta och skriver olika barns namn osv. Detta är jätte roligt att se, det blir bättre och bättre varje dag, superkul! 

 

Nu önskar jag er en trevlig helg så ses vi igen på måndag! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-