Fredag

Oså var det ju Fredag igen! I förmiddags var vi ute på tomten och fortsatte bland annat med vårat fina konstverk ute i snön! Några tyckte också det var väldigt roligt att ha snöbollskrig med Elin, eller mot Elin snarare. ;)

Efter lunch fick våra duk/tork värdar baka bröd som vi ska äta till mellis! De fick bland annat lära sig skillnaden mellan en Tesked och ett Decilitermått, vi räknade hur många deciliter vi hade kvar att ha i efter vi hade haft i 5 stycken och det skulle vara tio stycken. Det är väldigt lärorikt att baka samtidigt som barnen tycker det är väldigt roligt också!

Ekorrarna har också varit iväg till återvinningen en sväng och slängt skräp, kul! På tillbakavägen stannade de även och lekte en sväng i lilla parken, superkul!

Nu är det strax dags att ta ut brödet ur ugnen och äta mellis! Efter det så är det dags att ta helg! Vi önskar er en trevlig helg så ses vi igen på måndag pigga och glada!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-