Skogen och kyrkis

Idag är det ju onsdag och det betydde skogen som vanligt för våra små igelkottar iallafall. De halkade glatt omkring på isen där i skogen innan vi åt lite matsäck. Efter det så gick vi hem för att värma oss med lite lunch! De flesta tyckte det var väldigt kul att springa nerför backen utanför skogen med en väldig fart, hej vad det gick! Våra små har blivit superduktiga på att gå själva när vi är ute istället för att sitta i vagnen, superkul!

Under tiden var de stora ekorrarna i kyrkis där temat var ljus och mörker. Detta fick vi höra allt om på samlingen innan lunch. De hade pratat om herr och fru ljusman, och mörkret som var jätteargt för att han inte ville ha något ljus i sitt liv, mm. De fick också lära sig en ny sång som de sjöng glatt för oss andra på samlingen!

Just nu turas de stora om att göra te och bjuda varandra på. De får vänta på att det ska koka, hälla upp mjölk och tevatten i de små kannorna och lägga i tepåsen för att sedan hälla upp teet med mjölk i små koppar som de sedan bjuder på, supermysigt!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-