Påsklov

Idag var det ju sista dagen innan vi gick på lite påskledighet, och så var det ju själva skärtorsdagen! Detta betydde att alla våra barn kom som påskkärringar och påskgubbar, superfina var dem allihopa!

I förmiddags var vi i Ådalen för lite påskkärringrace! Innan det startade sa vår stora S " Jag är så laddad att jag snart kissar på mig!!" När det väl startade fick vi först gå och leta efter påskkärringarna i skogen som hade kraschlandat där! Barnen var självklart där och hjälpte till så de kunde komma loss. Påskkärringarna berättade att påskkycklingarna hade tappat bort sina ägg så barnen hjälpte mer än gärna till att leta! Till sist hittade vi lite ägg, i form av små godispåsar, ett till varje barn! Det var väldigt gott med godis, det tror jag alla tyckte! Resten av dagen bestod av sagostund, memory och lek med klossar, bland annat.

Nu är det påsklov för många, men några ser vi igen redan på tisdag! Nu önskar vi er en riktigt trevlig och glad påsk med massor av godis, mat och mys!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-