Påsklovsvecka

Idag är det första dagen tillbaka efter påskledigheten! Hoppas att ni har haft det bra under påskhelgen!

Idag var vi och besökte Stora L's park, superkul var det! Det åktes rutchkana, lektes med bilar och gungades för fulla muggar! Sen var det dags att gå hem för att äta lite lunch och under lunchen pratade vi lite om att det är bra att äta upp den maten man har på tallriken innan man tar mer mat, inte bara för att man ska orka äta upp allt sen utan också som Stora Le. sa "Man måste värna om miljön, det är därför man inte ska slänga mat" och det hade han ju helt rätt i. :)

Imorgon hade vi tänkt att bege oss bort mot björklundshage med våra 7 barn! Det är en rätt så lång promenad dit så vi går när alla barnen kommit och så stannar vi tills efter lunch nångång! Vi kommer att ta med oss korv med bröd att äta till lunch, och lite varm oboy att värma oss med senare, härligt!

Men vi ses imorgon, ha det så bra!

Med vänlig hälsning, Jennifer och Elin!

Ps. Snöhögen på bilden under tyckte alla barnen var himla spännande! Alla tyckte att den såg ut som både krokodil, ett monster och en ekorre! Vad tycker ni? Ds.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-