Sommarvärme!

Idag har det varit riktigt ordentligt varmt! Vi har varit ute i stort sett hela dagen, i förmiddags gick vi till ådalen och senare stora Es park för lite lek i det fina vädret! När vi kom till den lilla parken så lekte alla för fullt, att gå o titta på myrorna i skogen var extra kul!

.

Imorgon ska vi ju ha frilufsdag i grimstaskogen! Vi ska leka lekar, bygga kojor, grilla pinnbröd och massor annat också, såklart! Vi pratade idag på samlingen att imorgon när vi besöker skogen så är vi och hälsar på hos djuren och att vi ska försöka komma ihåg att hålla oss lite lugna så vi inte skrämmer alla djuren :)

.

Nu när solen kommit fram så tar den riktigt ordentligt, just därför är det oerhört viktigt att alla barn har solhatt/keps! Tunna långärmade tröjor är också väldigt bra att ha och inte alltför tjocka byxor, klä dom efter väder helt enkelt!. Att smörja in barnen med solskyddsfaktor innan ni kommer till oss på morgonen är också bra :)

.

Ses imorgon!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-