Förmiddag i Parken

Under denna Tisdagsförmiddag har vi varit i lilla parken och busat! Vi har spelat fotboll, gungat, gjort sandkakor och mycket mer! Våra 5 åringar gick iväg till fotbollsplanen medan våra tre mindre barn stannade kvar i parken. Vi har åkt panda till Hedemora och mitt uppe i allt hör vi en tupp som gal! Detta var väldigt spännande och den gal flera gånger och vi började genast stt fundera på vart den kan vara nånstans.. När tuppen sedan blev tyst undrade alla vart den tog vägen, den var helt borta!

.

Nu har också den nya pojken börjat hos oss! Detta tycker vi alla är jätteroligt och vi önskar er varmt välkomna till oss!

.

Kan passa på att påminna en ytterliggare gång att det är fotografering på fredag klockan 9! Ni ska ha fått ytterliggare information i ett mejl från Johanna!! Eller så kan ni ju såklart fråga någon av oss när ni hämtar/lämnar! :)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-