Skogen!

Idag var det ju skogen som gällde på förmiddagen! Vi hade som alltid supemysigt med vår matsäck och alla upptäckter man gör när man är ute i skogen. Vi hittade bland annat några svampar och bär som vi tog med oss hem och lade på vårat naturbord. Vi gick till en lite nygammal skog idag, den bakom koppargården, där hade vi inte varit på ett tag och oj vad kul det var! Vi satte oss vid något som vi trodde var ett röse, en fornlämning, med massor av stora stenar som var superkul att klättra kring på! Vi hittade också mängder av pissmyror som var såå spännande och titta på! Men man fick akta sig så man inte blev biten, barnen tyckte det var bäst att stå på stenarna ovanför och tittade, så detta gjorde dom länge och väl.

Imorgon är det vanlig dag med utelek och massa bus, precis som alltid! Ses då!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lisa » Välkommen tillbaka!:  ”Ååh vad en hellre skulle hänga med er på dagarna än på mitt luftkonditionerade o..”

  • Jessica » Sommarfest!:  ”Vilken härlig bild!”

  • Lisa » Trötta barn..:  ”Underbar bild efter en, uppenbarligen, superskoj dag!”

  • Johanna » Utflyktsdag:  ”Å vilken mysig dag :)”

  • Lisa Steneberg » Vi har blivit invaderade ..:  ”Väldigt roligt (och lyxigt) att kunna läsa/titta i bloggen - för att inte tala o..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-